Coaching, nu ook online!

 

Ik geef  coaching aan mensen met uiteenlopende levensvragen. Je kunt zowel terecht met vragen over jezelf, als met vragen over bepaalde situaties in je leven. Dus met vragen als: wie ben ik, wat wil ik, hoe blijf ik trouw aan mezelf en wat past echt bij me? Maar ook met vragen als: hoe kan ik me het beste opstellen ten opzichte van mijn werk, mijn relatie, mijn ouders of kinderen, een ziekte of beperking, een scheiding of verlies van een dierbare?

Online coaching
Mensen die ver weg wonen of ziek zijn kunnen een vervolgafspraak maken voor een online sessie.  Het verdient de voorkeur om de eerste keer wel naar Epse te komen.

Hoe ga ik te werk?

Voor mij zijn (Lichaams)bewustzijn, healing en meditatie belangrijk. Dat houdt in dat ik je help om je lichaam echt te voelen en te ontspannen, maar ook om te ervaren dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Tijdens een healing geef ik universele, helende energie door via mijn handen. Meditatie helpt om te ontspannen, je hoofd leeg te maken en te ervaren wat er van binnen in je leeft.

Daarnaast voer ik gesprekken om helder te krijgen wat jouw specifieke gewoontepatronen en valkuilen zijn. Deze beletten je vaak om gewoon te zijn wie je bent. Ook werk ik met dromen en gebruik ik inspirerende teksten als leidraad.